Lifting | Een nieuwe keuken binnen 1 dag

Bosch kookplaten

Bosch kookplaten

Voortaan is het boodschappenlijstje het moeilijkste deel van koken.


Of je nu graag kookt op inductie of gas, Bosch biedt alle mogelijkheden om koken nog persoonlijker te maken. Heb je een kleine keuken en wil je graag ruimte besparen? Dan is de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging wellicht de oplossing, het beste van Bosch inductiekookplaten en afzuigkappen in één apparaat. Wil je graag inductie combineren met gas, dan is het domino-assortiment de oplossing voor jou. Ontdek hier alle mogelijkheden voor jouw keuken.PerfectFry


De PerfectFry-sensor helpt jou om elke keer weer dezelfde perfecte resultaten te krijgen tijdens het koken. Zo smaakt het niet alleen deze keer heerlijk, maar ook de volgende keer. De PerfectFry-sensor zet je gemakkelijk aan via het bedieningspaneel. Selecteer vervolgens de optimale temperatuur. Nu wordt de pan verhit en geeft de kookplaat zichtbare en hoorbare signalen wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. De PerfectFry-sensor houdt de temperatuur van de pan tijdens het bakken in de gaten en past deze waar nodig aan. Zo bak je bijvoorbeeld elke keer weer een perfecte biefstuk.
bosch perfectfry


QuickStart


De Quickstart-functie biedt de mogelijkheid om snel en makkelijk te de kookzone in te stellen. Zet simpelweg de kookplaat aan, selecteer jouw gewenste kookzone en stel de temperatuur in. In slechts 3 stappen begin je al aan jouw favoriete gerechten.
ReStart
De ReStart-functie biedt een stukje extra veiligheid tijdens het koken, de kookplaat schakelt namelijk de kookzone uit wanneer een pan heeft overgekookt. Zo kan je makkelijk en snel de kookplaat schoonmaken om vervolgens met één druk op de knop weer verder te gaan met waar je was gebleven.HoodControl


Met HoodControl kan je gemakkelijk jouw afzuigkap bedienen met je kookplaat, zo hoef je nooit meer je ogen van de kookplaat af te houden tijdens het koken. Een positieve bijkomstigheid: geen vervelende vingerafdrukken meer op de knoppen van jouw afzuigkap.
Bosch hoofdcontrol

De apparaten van Bosch zijn zo praktisch, schoon en energiezuinig mogelijk. Het bedrijf investeert in groene technologie, hernieuwbare energie en elektrische mobiliteit, en dat is allemaal nogal wat. Het zal je dan ook niet verbazen dat steeds meer apparaten van Bosch als beste uit de consumententests komen.
Voor Lifting keukenrenovatiespecialisten is het één van onze paradepaardjes, waar we graag mee voor de dag komen!

Interessant?

Deel en reageer