Lifting | Een nieuwe keuken binnen 1 dag

Kitchzen

Kitchzen; De bamboe keuken

Informatie

Eigentijds en trendy, maar vooral ook zeer duurzaam is een keuken gemaakt van bamboe. Dit snel groeiende gras heeft bijna dezelfde hardheid als tropische houtsoorten en groeit extreem snel. En het mooie is: wanneer je het kapt, blijven de wortels intact en groeit de plant gewoon door. Het is dus het ideale materiaal voor een duurzame Kitchzen-keuken.

Hoe creëer je een bamboekeuken? De bamboelatjes worden met elkaar verlijmd tot een harde, massieve plaat. De manier van lijmen zorgt voor verschillende structuren. De lijm die wordt gebruikt is van Scandinavische herkomst en voldoet ruim aan de Europese normen. De Kitchzen-keuken is verkrijgbaar in drie natuurlijke basiskleuren: naturel, caramel en grey maar kan middels (water)beits in alle RAL-kleuren worden geleverd.

Niet alleen zijn de fronten en het korpus volledig van duurzaam bamboe, de keuken is ook voorzien van alle comfort en moderne techniek. Je kunt hem helemaal af maken met een ‘groen’ werkblad zoals GreenPanel van Dekker Zevenhuizen en met de meest zuinige apparatuur. Deze hebben wij al voor je geselecteerd in de Kitchzen productwijzer op www.kitchzen.nl en bij onze Kitchzen-dealer Keukenstudio Wehl, in Wehl. Atske Klinkenberg verkoopt sinds 5 jaar de Kitchzenkeuken is een echte ambassadeur geworden van het merk. Dankzij haar creativiteit pronken er Kitchzenkeukens in vele, eigentijdse gedaanten in Nederlandse huishoudens.

KitchZen R logo

Interessant?

Close

Deel en reageer