Lifting | Een nieuwe keuken binnen 1 dag

HELAAS, DEZE ACTIE IS AFGELOPEN.

gas eruit inductie erin. AKTIE

Lifting inductie actie


Deze actie sluit aan bij het onlangs genomen besluit van de overheid om op termijn alle huizen van het gas af te sluiten. De gaswinning in Nederland wordt fors terug gedraaid waardoor we ook gas zullen moeten gaan importeren. De verwachting is dat gas hierdoor duurder gaat worden. De beschikbaarheid van duurzaam opgewekte energie wordt steeds groter en de prijs zal daardoor op termijn gaan dalen.

Het koken op inductie heeft naast dat het op termijn duurzamer is dan gas ook veel praktische voordelen! Lifting heeft daarom deze actie opgezet met BK pannen.

Hierdoor maken we de keuze voor inductie nog makkelijker!
Image
Image
ImageBK Profiline Pannenset 4-delig


Met de BK Profiline Pannenset 4-delig kook je verschillende ingrediënten tegelijkertijd, de set bestaat namelijk uit 3 kookpannen en een steelpan. De pannen zijn vervaardigd uit hoogwaardig 18/10 rvs en zijn voorzien van stevige en vuurvaste handgrepen. Giet heet water gemakkelijk af met de handige schenkrand. Je gebruikt de pannen op alle warmtebronnen, dus ook in de oven als je de maaltijd warm wilt houden.BK Flow Cool Pannenset 4-delig


De BK Flow Cool Pannenset 4-delig bestaat uit 3 kookpannen van 16, 18 en 20 centimeter en een steelpan van 16 centimeter. Zo haal jij een zeer compleet pannenset in huis. Dankzij het slimme afgietsysteem, vergrendelt het deksel tijdens het afgieten. Handig, want zo giet jij altijd veilig je gekookte ingrediënten af. De grepen blijven koel tijdens het koken, dus je pakt de grepen gewoon vast als je de pannen op tafel wilt zetten.ZO WERKT HET:

Laat door een Lifting-vakman je gaskookplaat vervangen voor een inductiekookplaat. Vul de actiekaart in en stuur deze samen met de aankoopfactuur vòòr 1 juli 2018 op. Mailen naar mag ook.

Vervolgens sturen wij je digitaal een factuur voor de pannenset. Als deze is betaald, dan sturen wij de pannenset naar je op.

Interessant?

Deel en reageer