Lifting | Een nieuwe keuken binnen 1 dag

Cool deze aktie

Altijd Cool!

De zomermaanden zijn bij uitstek de maanden dat je niet zonder een goed werkende koelkast kan.
Vaak is het vervangen van een oude energievretende koelkast sowieso een uitstekende investering omdat je fors bespaart op je energierekening. Zie ook de aanvullende info over besparen met een nieuwe koelkast


De actie

Wij houden in de maanden juni, juli en augustus een koelkast actie. Bij aanschaf van een inbouwkoelkast bij een Lifting dealer van de merken Bosch, Beko of Sharp maakt de consument kans op een hippe retro mini cooler. Tijdens de actieperiode van juni, juli en augustus wordt elke 2 weken een mini cooler verloot aan de deelnemende consumenten.


De prijs

Een handzame mini cooler met een mooi retro design. Perfect voor feestjes, picknicks, boot uitstapjes, auto, strand of werk etc zodat je overal je drankjes koel hebt staan.

cool1cool2cool3

De mini cooler heeft een inhoud van ongeveer 4 liter en is dus ideaal voor een 6 blikjes van 33cl. H x B x D ca. 28 x 18 x 25 cm : Het optimale effect bereik je met de knalrode mini cooler wanneer je de dranken voorkoelt. Niet gekoelde dranken moeten eerst terug gekoeld worden wat enkele uren kan duren.
De mini cooler heeft ook over een warmhoudfunctie – Bijvoorbeeld om even in de auto een maaltijd weg te brengen zonder dat dit afkoelt.
Er worden 2 stekkers meegeleverd: 1 voor in de auto (12 V) en 1 voor in het stopcontact (230 V) - energielabel: A++.
Met de handige draaggreep kun je de mini cooler heel eenvoudig met de hand dragen – staat stevig door de 4 rubberen voetjes.

 

 

Image
Image
Image

 

Hoe doe je mee?

- Koop een inbouwkoelkast van Bosch/Beko/Sharp bij een Lifting dealer
- Maak een foto van de factuur en stuur deze naar
- Elke 2 weken loten wij een winnaar onder de deelnemers

Looptijd

De looptijd van de actie is vanaf t/m 31 augustus 2019.

Voorwaarden voor deze acte kun je hier nalezen.

 

 

Energievreters. Pak ze aan!Doe mee en profiteer van deze coole actie van Lifting!

Interessant?

Deel en reageer