Lifting | Een nieuwe keuken binnen 1 dag

Tabakkeukens Westergeest

Friese bad- en keukenspecialist - betaalbaar mooi

Tabak Keukens levert sinds 1977 kwalitatieve en betaalbare keukens, badkamers, sanitaire producten en vloeren. Onze vestigingen in Drachten en Westergeest hebben een divers aanbod zodat iedere wens voor elke portemonnee te realiseren is. Drachten biedt veel gerenommeerde A-merken en Westergeest richt zich op betaalbaar, degelijk én renovatie. Kwaliteit bieden ze allebei evenals persoonlijk advies en service.
Wat Tabak echt anders maakt is de persoonlijke aanpak van vader en zoon Tabak, de korte lijnen en het alles-in-1-pakket waarbij alle bijkomende werkzaamheden ook door ons geregeld worden.
Wij zijn en voelen ons verantwoordelijk voor, tijdens en na de aanschaf of renovatie.

Oude keuken weer als nieuw

Wanneer u nog steeds blij bent met uw keuken maar niet met de rammelende apparatuur, de zichtbare beschadigingen of de lelijke gebruikssporen dan is renovatie een mogelijkheid. We hergebruiken zoveel mogelijk en vernieuwen alleen het noodzakelijke. Kom eens praten met team Tabak over de mogelijkheden.


Goedkoper dan een nieuwe keuken

Nieuwe deuren, een bijgewerkt werkblad en/of energiezuinige keukenapparatuur? Tegen een betaalbare prijs en zonder onnodig hak- en breekwerk? Team Tabak maakt een inventarisatie, regelt de uitvoering en maakt van uw keuken weer een kookplaatje.


Een ergonomische keuken

De ideale keuken is meer dan een mooi frontje en goed werkende apparatuur. Het is de plek waar u veel tijd doorbrengt. Een prettige werkhoogte, een logische route qua werkzaamheden, voldoende kastruimte op de juiste hoogte, apparatuur op armhoogte en goede verlichting zijn dan belangrijk. Team Tabak richt uw keuken ergonomisch verantwoord in, voor alle gezinsleden.

de specialist in keukenrenovaties

Door de vele keukenrenovaties die wij hebben uitgevoerd, is Team Tabak een ware specialist. In Drachten en Westergeest vertellen we u graag welke mogelijkheden er zijn in kasten, frontjes, tegels en keukenbladen. Laat team Tabak uw bestaande keuken pimpen en omtoveren naar iets moderner. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis. Met alle afmetingen en wensen geven wij snel een volledig prijskaartje.

 

Neem contact op

The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)

vestiging-drachten.jpg

Contactgegevens

Tabakkeukens Westergeest
Simmerwei 6 C
9295 KA Westergeest
0512 - 530 020


www.tabakkeukens.nl

Exptertise

Keukenrenovatie100%

Interessant?

Close

Deel en reageer