De missie en visie van Beko is het creëren van slimme oplossingen voor jou!

Wij -Beko- zijn hier om jouw dagelijks leven makkelijker te maken zodat jij tijd hebt voor alle dingen die het leven de moeite waard maken. Dat is onze inspiratie om slimme innovaties toe te passen in al onze producten…

We hebben naar je geluisterd de afgelopen 20 jaar, waar je ook woonde en ongeacht je culturele achtergrond of levensstijl. Als we jou het gevoel willen geven dat je de juiste keus maakt, moeten we je eerst begrijpen en daar vervolgens naar handelen door het toepassen van slimme oplossingen.

Deze slimme oplossingen verwerken wij in producten die daardoor efficiënt zijn in energie, water maar ook in tijd. Producten met designs die tegemoetkomen aan individuele wensen en High-End technologie gecombineerd met een kinderlijk eenvoudige bediening.

Beko koelkasten: ontworpen voor jou

Als jij van het type bent dat ervan houdt thuis te koken en altijd op zoek bent naar verse en biologische ingrediënten, dan is Beko’s EverFresh+®-technologie echt iets voor jou. Dankzij EverFresh+® blijven jouw verse groenten en fruit tot 30 dagen* lang knapperig en smakelijk, zodat je voor een maand lang ingrediënten voor gezond zelfgemaakt eten kunt bewaren! *

Getest door SGS (vergeleken met standaard groentelades voor broccoli en sla)

Beko is een wereldwijd merk voor huishoudelijke apparaten en consumentenelektronica dat een breed assortiment biedt om optimaal gebruik te maken van de ruimte in jouw huis.