Werkblad vervangen?

Traprenovatie

Naast een complete keukenrenovatie kun je ons ook inschakelen om je trap te renoveren.

De trap is een van de meest intensief gebruikte onderdelen in de woning, dagelijks wordt het loopvlak op exact dezelfde plaats zwaar belast met slijtage als logisch gevolg.
Veel mensen zijn dan ook op zoek naar een product welke deze slijtage mooi wegwerkt, het intensieve gebruik kan weerstaan en er mooi uit blijft zien.

Onze overzettreden zijn verkrijgbaar in zowel laminaat als met een echte eiken toplaag.
Traprenovatie laminaat is een systeem van overzettreden met een duurzame toplaag van laminaat, de overzettreden met een eiken toplaag zijn van hout gemaakt.
Doordat de eiken toplaag onbehandeld is kun je de treden naar eigen smaak laten afwerken en lakken.

Overzettreden van laminaat zijn te verkrijgen in de kleuren: eik natuur, lichtgrijs eiken en grijs eiken.

Onze monteurs zorgen ervoor dat alle overzettreden exact op maat gemaakt worden en netjes worden gemonteerd en afgewerkt. Dit kan al binnen één dag! Maak nu vrijblijvend een afspraak met jouw dichtstbijzijnde renovatiespecialist.

TIp: reiniging

Natuurlijk wil je je nieuwe trap schoonhouden, hiervoor is een vochtig doekje, eventueel met laminaatreiniger, voldoende. Je veegt al het stof moeiteloos van de treden en eventuele strepen op stootborden zijn ook makkelijk te verwijderen. Stofzuigen kan maar vaak is een stofdoekje veel makkelijker en veiliger voor een gerenoveerde trap.

Voor en na