Keukendeurtjes vervangen

De kleur, de uitstraling… het wordt voor het grootste gedeelte bepaald door de keukendeurtjes. De keukendeurtjes bepalen letterlijk het gezicht van je keuken. Des te vervelender is het als na verloop van tijd de fronten er niet meer zo netjes uitzien, de een hangt wat scheef en bij de ander begint langzaamaan de folie los te laten. Daarnaast kan het natuurlijk ook zo maar zijn dat je gewoon toe bent aan iets nieuws maar je niet op een ingrijpende verbouwing of grote investering zit te wachten. In alle gevallen biedt Lifting Keukenrenovatie uitkomst, wij vervangen je keukendeurtjes binnen één dag.

Voor overspuiten keukendeurtjes

Nieuw gelakte keukendeurtjes

NIEUWE KEUKENDEUREN

Hierbij helpt Lifting jou graag verder, wij kunnen de kapotte deurtjes vervangen of, waar mogelijk, weer vastzetten of repareren.

Met nieuwe keukendeuren:

  • Tover je een klassieke keuken om tot een moderne keuken
  • Pas je de sfeer in de keuken gemakkelijk aan jouw wensen aan
  • Geef je je keuken een andere kleur of uitstraling
  • Vervang je gemakkelijk kapotte keukendeurtjes
  • Heb je binnen een dag een nieuwe keuken

Inspiratie keukenDEUREN

Hieronder een greep uit het assortiment keukendeur vormen en kleuren. Wat is jouw favoriete keukendeurtje?

Staat jouw keuze er niet bij? Geen nood. Onze Lifting vakspecialist komt graag met zijn monstercollectie bij jou thuis om alle mogelijkheden door te nemen.

Staat jouw keuze er niet bij? Geen nood. Onze Lifting vakspecialist komt graag met zijn monstercollectie bij jou thuis om alle mogelijkheden door te nemen.