Werkblad vervangen?

(Kokend water) kraan monteren

Wist je dat een normale kraan maar ongeveer vijf jaar meegaat? Dat betekent dat een kraan zo’n drie tot vier keer vervangen moet worden tijdens de looptijd van een gemiddelde keuken.

Bekende klachten zijn; een druppende kraan, een lekke pakking, versleten spilschroefdraad of een ‘zingende’ kraan.
Voor al deze klachten kun je bij onze renovatiespecialisten terecht, zij zullen proberen de kraan te repareren of monteren een nieuwe. Ons uitgangspunt is altijd om de bestaande kraan te blijven gebruiken zolang dat mogelijk is, ook bij het vervangen van een keukenblad of spoelbak.

Kokend waterkraan Installeren

Het comfort van de kokend waterkranen is fantastisch, zo is er bijvoorbeeld de 3-in-1 kraan die zowel warm, koud en, met een simpele handeling, kokend water geeft.
Zo ben je in een handomdraai voorzien van een heerlijke kop thee of een pan gevuld met heet water om direct je pasta in te koken.

Onze renovatiespecialisten voorzien je graag van alle informatie over de soorten kranen en welke het beste bij jouw keuken en budget past.

Inspiratie keukenkraan

Ter inspiratie vindt je hieronder diverse voorbeelden van de verschillende kranen die wij in ons assortiment hebben, gewone kranen én kokendwaterkranen.