BOSCH FOCUS OP MENS EN MILIEU

 Het liefst zou Bosch al jouw huishoudelijke taken van je overnemen, maar dat is natuurlijk lastig. In plaats daarvan heeft dit sympathieke en toonaangevende merk zich ten doel gesteld jou het leven, in ieder geval waar het om het huishouden gaat, zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door huishoudelijke apparaten te ontwikkelen die alles wat aangenamer maken, maar die óók – en dat is de tweede focus van Bosch – een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze leefomgeving.

Inbouwapparaten van Bosch. Perfect ingebouwd, onvoorwaardelijke kwaliteit.

Een inbouwoven kan je plaatsen waar je wilt: in een bovenkast of onderkast. Heb je één nis vrij, dan is een combi-apparaat voor jou wellicht een goede keuze. Bosch biedt dan 2-in-1 ovens met magnetron, en zelfs 3-in-1 ovens met magnetron en stoomfunctie. Alle varianten zijn in 60 cm of 45 cm verkrijgbaar. Daarnaast kan je kiezen voor een inbouwfornuis. Deze wordt onder het werkblad geplaatst en bevat de bedieningsknoppen voor de bovenliggende kookplaat. Welk apparaat je ook kiest, dankzij de automatische programma’s is het resultaat altijd perfect.

Een kookplaat van Bosch. Uniek design, perfect ingebouwd.

Een kookplaat is een onmisbaar apparaat in de keuken. Je kan kiezen voor verschillende groottes, van 60 cm tot 90 cm breed. En wil je gas of inductie? Koop je een inbouwfornuis, dan is de kookplaat daar onderdeel van. Je bedient de kookplaat via het fornuis eronder. Ook interessant zijn onze 30-40 cm brede Domino kookplaten, zoals de Teppanyaki voor de Japanse keuken of de wok voor de Aziatische keuken.

Tegen de muur, boven een kookeiland of geïntegreerd. Alles is mogelijk.

Smaken verschillen en niet alleen als het gaat om eten, maar ook als het gaat om de afzuiging in een keuken. De ene wilt graag dat de afzuigkap een prominente plek moet krijgen in de keuken en de ander wilt graag zo min mogelijk van de afzuigkap zien. Zo heeft Bosch voor elke smaak wel een recept om jouw keuken helemaal naar wens in te richten.

Een gezonde levensstijl was nog nooit zo gemakkelijk.


Alleen wat écht vers is, is écht gezond. De geïntegreerde koelkasten van Bosch met VitaFresh helpen je een gezonde levensstijl te behouden, doordat ze de optimale omstandigheden creëren om al jouw eten tot 3 keer langer vers te houden. Met VitaFresh geniet je iedere dag van verse producten, zonder dagelijks boodschappen te hoeven doen. Dat maakt gezond leven wel heel makkelijk.
Dankzij de verschillende formaten koelkasten, vrieskasten en koel-vriescombinaties is er altijd wel een oplossing die perfect past in jouw keuken. Zo heb je altijd de vrijheid om te kiezen voor meer koel- of vriesruimte.

Droogt net zo goed als dat het wast.

 Het assortiment inbouwvaatwassers van Bosch lenen zich perfect voor het samenstellen van jouw droomkeuken, zo is er voor elke opstelling wel een oplossing die past bij jouw wensen. Zo zijn er modellen beschikbaar met een breedte van 60 cm of 45 cm, kan je kiezen tussen deels geïntegreerd en volledig geïntegreerd en zijn er oplossingen voor een keuken met een verhoogd keukenblad. Ontdek hier jouw perfecte vaatwasser!

Toegang tot je apparaat én de slimme diensten van Bosch.

Zodra je verbonden apparaten worden weergegeven in de Home Connect app, kun je ze vanaf elke locatie bedienen, monitoren en instellen met een smartphone, tablet of computer. Hoe jij zelf wil, wanneer je maar wil.
Als je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven, kunnen de experts van Bosch ook van een afstand in je apparaat en problemen analyseren en verhelpen. Een extra service van Bosch voor jou, mocht er onverhoopt wat met je Home Connect apparaat aan de hand zijn.

De apparaten van Bosch zijn zo praktisch, schoon en energiezuinig mogelijk. Het bedrijf investeert in groene technologie, hernieuwbare energie en elektrische mobiliteit, en dat is allemaal nogal wat. Het zal je dan ook niet verbazen dat steeds meer apparaten van Bosch als beste uit de consumententests komen.

Voor Lifting keukenrenovatiespecialisten is het één van onze paradepaardjes, waar we graag mee voor de dag komen!