Maak een afspraak

Lifting keukenrenovatie niets is ons te gek

Niets is ons te gek; of de keuken nou alleen toe is aan nieuwe scharniertjes of dat je de gehele keuken, incl. werkblad en (inbouw)apparatuur, toekomstbestendig wilt maken. Wij renoveren jouw keuken. Je bent bij ons aan het juiste adres.

Bij lifing keukenrenovatie kun je o.a terecht voor

Niets is ons te gek!

Meer weten? Maak contact met ons!

Nadat je met ons contact hebt opgenomen en een afspraak hebt ingepland met één van onze renovatiespecialisten, zal hij/zij al jouw wensen in kaart brengen om zo jouw keukenrenovatie, traprenovatie of maatwerk kast(en) te realiseren.

Dit kan op twee manieren:

de meeste van onze keukenrenovatie specialisten zijn tevens zelfstandig keukenondernemer en hebben een eigen keukenvakzaak. Dit betekent dat je altijd vrijblijvend eens de winkel kunt binnenlopen om jouw wensen kenbaar te maken en de mogelijkheden van een eventuele keukenrenovatie te bespreken.

 Een aantal van onze specialisten werken zonder showroom. Zij zullen dus op afspraak bij je aan huis komen om alle keukenrenovatie wensen en mogelijkheden door te nemen. Een voordeel hiervan is dat er eventueel direct kan worden ingemeten.

Nadat wij bij je langs zijn geweest, alles hebben ingemeten en wij beiden overtuigd zijn dat Lifting de klus kan klaren, dan ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.

De offerte bestaat uit een prijsopgave van kosten voor reparatie of renovatie: van simpel een nieuwe keukenla vervangen tot een complete keukenmetamorfose. Jij bepaalt zelf wat er in jouw keuken gerepareerd of gerenoveerd zal worden.

Wij zijn overtuigd dat een heldere aanpak en duidelijke afspraken voor iedereen het beste resultaat zal geven.

In overleg met jou spreken wij een datum en tijd af waarop wij de keukenrenovatie werkzaamheden zullen uitvoeren. Wij zorgen dat alle benodigdheden en materialen vooraf op de afgesproken datum worden afgeleverd.

Wij vervangen alles niets is ons te gek

Niets is ons te gek; of de keuken nou alleen toe is aan nieuwe scharniertjes of dat je de gehele keuken, incl. werkblad en (inbouw)apparatuur, toekomstbestendig wilt maken. Je bent bij ons aan het juiste adres.

Bij lifting kun je O.A Terecht voor:

  • Nieuwe keukenfronten
  • Installeren van nieuwe inbouwapparatuur
  • Het vervangen van een keukenblad
  • Het installeren van een kokend waterkraan
  • Een nieuwe lade- en/of kastindeling
  • Een nieuwe achterwand in je keuken
  • Je keuken toekomstbestendig maken

Maar ook voor:

  • Traprenovatie
  • Maatwerk (inloop)kasten

Hoe gaan wij te werk?

Nadat je met ons contact hebt opgenomen en een afspraak hebt ingepland, brengen wij al jouw wensen in kaart om zo jouw keukenmetamorfose te realiseren.

Vrijblijvende offerte

Nadat wij bij je langs zijn geweest en wij beiden overtuigd zijn dat wij de klus kunnen klaren, dan ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.

De offerte bestaat uit een prijsopgave van, eventuele, kosten voor reparatie of renovatie: van simpel een nieuwe keukenla vervangen tot een complete keukenmetamorfose. Jij bepaalt zelf wat er in jouw keuken gerepareerd of gerenoveerd zal worden.

Heldere aanpak

Wij zijn overtuigd dat een heldere aanpak en duidelijke afspraken voor iedereen het beste resultaat zal geven.
Wanneer iedereen tevreden is en wij tezamen tot een overeenstemming zijn gekomen over de werkzaamheden en de financiën, dan gaan wij aan het werk!

In overleg met jou spreken wij een datum, tijd en plek af waarop wij de keukenrenovatie zullen uitvoeren. Wij zorgen dat alle benodigdheden en materialen vooraf op de afgesproken datum worden afgeleverd.

Meestal is er weinig sloopwerk nodig en zullen alle werkzaamheden binnen 1 à 2 dagen afgerond zijn. Uiteraard is dit afhankelijk van de hoeveelheid werkzaamheden maar wij spreken dit altijd duidelijk met jou af. Daarnaast proberen wij de overlast ten alle tijden tot een minimum te beperken zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe keuken!

Eindresultaat

Onze monteurs hebben liefde voor het vak, jarenlange ervaring en streven er altijd naar professioneel vakwerk te leveren. Of het nou gaat om het vervangen van een scharnier tot het installeren van een vaatwasser of het monteren van een keukenblad. Alle werkzaamheden voeren wij altijd met de grootste precisie uit.
Mocht er achteraf toch iets zijn waar je niet helemaal tevreden over bent dan zullen wij dit aanpassen totdat alles 100% naar wens is.

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring, liefde voor het vak en streven er altijd naar professioneel vakwerk te leveren. Of het nou gaat om het vervangen van een scharnier tot het installeren van een vaatwasser of het monteren van een keukenblad.
Alle keukenrenovatie werkzaamheden voeren wij met de grootste precisie uit.

Mocht er achteraf toch iets zijn waar je niet helemaal tevreden over bent dan zullen wij dit aanpassen totdat alles 100% naar wens is.