Lifting | Een nieuwe keuken binnen 1 dag

Met Bosch inbouwapparaten wordt lekker koken en bakken wel heel eenvoudig.

BOSCH FOCUS OP MENS EN MILIEU


Het liefst zou Bosch al jouw huishoudelijke taken van je overnemen, maar dat is natuurlijk lastig. In plaats daarvan heeft dit sympathieke en toonaangevende merk zich ten doel gesteld jou het leven, in ieder geval waar het om het huishouden gaat, zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door huishoudelijke apparaten te ontwikkelen die alles wat aangenamer maken, maar die óók – en dat is de tweede focus van Bosch - een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze leefomgeving.Bosch VarioStyle koelkasten: ontworpen om te restylen


Ontworpen om te restylen: de nieuwe VarioStyle koel-vriescombinaties van Bosch. Met eenvoudig te verwisselen kleurpanelen geef je je keuken in een handomdraai een compleet andere look!Inbouwapparaten van Bosch. Perfect ingebouwd, onvoorwaardelijke kwaliteit.


Een inbouwoven kan je plaatsen waar je wilt: in een bovenkast of onderkast. Heb je één nis vrij, dan is een combi-apparaat voor jou wellicht een goede keuze. Bosch biedt dan 2-in-1 ovens met magnetron, en zelfs 3-in-1 ovens met magnetron en stoomfunctie. Alle varianten zijn in 60 cm of 45 cm verkrijgbaar. Daarnaast kan je kiezen voor een inbouwfornuis. Deze wordt onder het werkblad geplaatst en bevat de bedieningsknoppen voor de bovenliggende kookplaat. Welk apparaat je ook kiest, dankzij de automatische programma's is het resultaat altijd perfect.
ImageEen kookplaat van Bosch. Uniek design, perfect ingebouwd.


Een kookplaat is een onmisbaar apparaat in de keuken. Je kan kiezen voor verschillende groottes, van 60 cm tot 90 cm breed. En wil je gas of inductie? Koop je een inbouwfornuis, dan is de kookplaat daar onderdeel van. Je bedient de kookplaat via het fornuis eronder. Ook interessant zijn onze 30-40 cm brede Domino kookplaten, zoals de Teppanyaki voor de Japanse keuken of de wok voor de Aziatische keuken.Een vrijstaand fornuis van Bosch. Kies waar je kookt.


Een vrijstaand fornuis is makkelijk, levert perfecte resultaten en is ook nog eens heel flexibel. Je kiest zelf de plaats die in jouw keuken het beste uitkomt. Een elektrisch fornuis met een inductiekookplaat? Of liever een gasfornuis met een gaskookplaat? Je maakt jouw eigen, persoonlijke keuze. Wat het ook wordt, je kan volledig vertrouwen op de kwaliteit van Bosch. Veel kookplezier!
ImageStoomovens en stoombakovens van Bosch. Alle vitamines blijven behouden, elke dag weer.


Lekker, gezond en buitengewoon praktisch. De stoombakovens van Bosch hebben alles. Én ze behouden alles. U bent verzekerd van een perfect resultaat en bij ieder gerecht blijven alle belangrijke aroma's, vitamines en mineralen behouden. Of u nu houdt van sappig en mals of van mooi krokant en goudbruin, met stoom bereidt u een smakelijke en waardevolle maaltijd. En dankzij de ingebouwde watertank heeft u geen wateraansluiting nodig. Handig!Jouw gasten ruiken pas wat je kookt wanneer je het op tafel zet.


Wat je ook bakt of kookt, laat de stoom en de bijbehorende geurtjes maar aan Bosch over. We hebben de perfecte afzuigkap voor iedere keuken, dus óók voor die van jou. In welke grote of kleine ruimte ze ook aan het werk zijn, ze zorgen stil en efficiënt voor frisse lucht.
ImageWarm aanbevolen: Bosch warmhoudladen.


Een warmhoudlade van Bosch houdt maaltijden en borden warm, maar is ook ideaal voor het langzaam garen van vlees, het ontdooien van etenswaren, het smelten van chocolade en het rijzen van deeg. Een warmhoudlade bouw je los in of in combinatie met een oven. Er is een perfecte oplossing voor iedere keuken.
De apparaten van Bosch zijn zo praktisch, schoon en energiezuinig mogelijk. Het bedrijf investeert in groene technologie, hernieuwbare energie en elektrische mobiliteit, en dat is allemaal nogal wat. Het zal je dan ook niet verbazen dat steeds meer apparaten van Bosch als beste uit de consumententests komen.

Voor Lifting keukenrenovatiespecialisten is het één van onze paradepaardjes, waar we graag mee voor de dag komen!

Interessant?

Deel en reageer