Verander je keukenstijl simpel en snel!

Iedereen raakt naar verloop van tijd wel eens uitgekeken op zijn interieur. Het voelt gewoon goed om af en toe het interieur te veranderen. Een andere stijl met nieuwe kleuren zorgt ervoor dat je weer met plezier in jouw huis woont.

Dit geldt niet alleen voor interieur als meubels, muren en kasten maar uiteraard ook voor jouw keuken.

KEUKENDEURTJES OPKNAPPEN, JE KEUKEN WEER ALS NIEUW!

Vaak wordt bij aanschaf een witte keuken gekocht. Wit is neutraal en makkelijk te combineren. Je gaat ervan uit dat de keuken lang mee gaat dus lijkt deze keuze heel praktisch.  Maar waarom zou je jaren tegen dezelfde kleur deurtjes aankijken als je ze niet meer mooi vindt?  Daarnaast hebben keukendeurtjes relatief veel te lijden in de keuken waardoor ze eerder slijten dan het kastwerk zelf. De keukendeurtjes zijn gelukkig makkelijk te vervangen waardoor jouw keuken in een mum van tijd weer een volledig nieuwe look krijgt. Doordat je de zichtbare delen van de keuken vervangt, ziet jouw keuken er weer lekker fris en als nieuw uit.

In alle gevallen biedt Lifting Keukenrenovatie uitkomst, wij vervangen je keukendeurtjes binnen één dag.

volop Keus in keukendeurtjes

De keuze is echt verrassend groot. Er zijn keukendeurtjes in vele kleuren en designs. Ze kunnen zelfs volledig op maat worden gemaakt. Voor elk budget is er volop keuze.

Of je nu van strak, landelijk, industrieel, neo klassiek of tijdloos houdt, het kan allemaal. En je bent flexibel omdat je door het vervangen van de keukendeurtjes makkelijk kan switchen naar een nieuwe keukenstyle.

Hieronder een greep uit het assortiment keukendeur vormen en kleuren. Wat is jouw favoriete keukendeurtje?

Staat jouw keuze er niet bij? Geen nood. Onze Lifting vakspecialist komt graag met zijn monstercollectie bij jou thuis om alle mogelijkheden door te nemen.

Staat jouw keuze er niet bij? Geen nood. Onze Lifting vakspecialist komt graag met zijn monstercollectie bij jou thuis om alle mogelijkheden door te nemen.

Vraag advies aan een Lifting Specialist

Lifting keukenrenovatie is dè specialist voor de volledig verzorgde keukenrenovatie. Van uitgebreide adviezen voor materiaal en kleur tot het inmeten en plaatsen van de nieuwe keukendeurtjes, werkblad en inbouwapparatuur zodat je direct weer kan koken in je “nieuwe” keuken. Zoek een Lifting specialist bij jou in de buurt >.

Lifting vakspecialist

Vraag hulp aan een Lifting vakspecialist