Kranen top 10

Een keukenkraan draagt steeds meer bij aan de uitstraling van de keuken. Er zijn steeds meer types, modellen en kleuren waar je uit kunt kiezen. We nemen hieronder de verschillende mogelijkheden door zodat jouw keuze gemakkelijker wordt.

Bediening

De tweeknopskranen kennen we van vroeger: 1 knop voor warm en 1 knop voor koud water. De klassieke stijl van deze kraan wordt nog vaak gekozen in een traditionele keuken. Ook zijn er nieuwe uitvoeringen van deze klassieker die ook in moderne keukens erg stijlvol zijn.

Eenhendelsmengkranen kun je met 1 hand bedienen om de juiste hoeveelheid water en de temperatuur te regelen. Door het gemak van deze bediening wordt hier vaak voor gekozen.

Hoge flexibele uitloop

Een praktisch oplossing is om een kraan te kiezen met een flexibele uitloop. Je kan aan de uitloop van de kraan trekken waardoor een slang tevoorschijn komt. Een vergelijkbare functie heeft een kraan met een complete flexibele hals. Het voordeel van deze kranen is dat je de spoelbak makkelijk schoon kan maken en eenvoudig een emmer kan vullen. Ook heeft deze kraan vaak een zachtere waterstraal voor bijvoorbeeld het wassen van sla.

Kokenwaterkraan: 3 in 1 kraan

De kokendwaterkraan is bij nieuwe keukens al bijna standaard maar ook bij vervanging wordt er vaak gekozen voor het gemak van de kokendwaterkraan. Naast koud en warm water komt er ook kokend water uit de kraan. Doordat er kokend water uit je kraan komt, kun je direct thee zetten, pasta koken of babyflesjes uitspoelen.
Het kranenmerk Selzius biedt een betaalbaar en mooi assortiment kokendwaterkranen in diverse kleuren en uitvoeringen.

Kranen in Gold, Copper, Black en gun metal

Waar voorheen keukenkranen allemaal chroom waren, is er nu veel meer variatie. Zo is rvs populairder dan chroom. Ook worden de nieuwste kleuren Gold, Copper, Black en Gun Metal veel verkocht. Deze opvallende kranen sluiten perfect aan op de laatste trends waarin veel warme en stoere metalen gecombineerd worden.

Duurzame keukenmengkraan

Op zoek naar een mooi design dat ook duurzaam is? De Lanesto Forte, Quadrato en Sereno zijn energiebesparend.
Dankzij het EcoStart binnenwerk slaat de cv ketel niet onnodig aan. De Lanesto Furore is daarnaast ook nog eens waterbesparend. De maximale doorstroom is 8 liter water per minuut.

De meest verkochte lanesto keukenkranen

De Lanesto® kraan wordt veel verkocht door Lifting dealers. Dit innovatieve kranenmerk staat voor stijlvol en betaalbaar design. Door zijn fraaie vormgeving en trendy kleuren is de Lanesto kraan populair bij onze klanten.

Top 10 keukenkranen

Rechten De afbeeldingen mogen alleen gebruikt worden met bronvermelding (Dekker Zevenhuizen of www.dekkerzevenhuizen.nl)
Kraan laten vervangen?
Wil je ook zo een mooie kraan laten installeren zonder een compleet nieuwe keuken? Bekijk hoe wij jou keukenkraan kunnen vervangen. Lees meer over keukenkraan vervangen >

Vraag advies aan een Lifting Specialist

Lifting keukenrenovatie is dè specialist voor de volledig verzorgde keukenrenovatie. Van uitgebreide adviezen voor materiaal en kleur tot het inmeten en plaatsen van de nieuwe keukendeurtjes, werkblad en inbouwapparatuur zodat je direct weer kan koken in je “nieuwe” keuken.

Zoek een Lifting specialist bij jou in de buurt >.

Lifting vakspecialist

Vraag hulp aan een Lifting vakspecialist